وکیل تجدید نظرخواهی کیفری

با دریافت مشاوره تخصصی، بهترین تصمیم را برای پرونده خود بگیرید. دکتر امید مقدسی فر وکیل پایه یک دادگستری، کنار شما خواهد بود تا به حقوق خود آگاه باشید.همین حالا زمان مشاوره خود را تعیین کنید.

-وکیل-تجدید نظر-خواه-کیفری

وکیل تجدید نظرخواهی کیفری کیست؟ آیا می‌دانید وکیل تجدید نظرخواهی کیفری چه وظایفی دارد؟ همان طور که می‌دانید، یکی از مهم‌ترین روش‌های اعتراض و بازنگری رأی صادر شده از طرف دادگاه و برای پیشگیری از اشتباهات در هنگام صدور حکم توسط دادگاه تجدید نظرخواهی در امور مختلف است. تجدید نظر خواهی کیفری یکی از تخصص‌های وکیل کیفری است که با توجه به سابقه آن تاثیر بالایی در روند پرونده شما خواهد داشت. هدف ما از ارائه این بحث پرداختن به موضوعات پیرامون وکیل تجدید نظرخواهی در امور کیفری است، اما در ابتدا باید با مفهوم تجدید نظرخواهی آشنا شوید و بدانید این فرآیند در چه زمانی اجرای می‌شود.

تجدید نظرخواهی به چه معنا است؟

پس از صدور آرا توسط دادگاه، نسبت به آن‌ها اعتراضی داشته باشید، آن را به عنوان اعتراض تجدید نظرخواهی نسبت به رأی صادر شده از دادگاه اعلام می‌کنید. تجدید نظرخواهی به ویژه در امور کیفری یکی از مهم‌ترین اقداماتی است برای مواقعی که رأی صادر شده به ناحق یا به ضرر شما باشد. در چنین شرایطی شما می‌توانید به منظور رسیدگی به آن رأی، از اعتراض تجدید نظرخواهی استفاده کنید. توجه داشته باشید که همه آرایی که از طرف دادگاه صادر می‌شوند، قابل تجدیدنظر خواهی هستند. همچنین دادگاهی که شما به منظور بررسی رأی صادره برای تجدید نظرخواهی به آن جا می‌روید، دادگاه تجدید نظر نام دارد.

وکیل تجدید نظرخواهی کیفری کیست؟

اگر بخواهیم توضیح ساده‌تری درباره سؤال وکیل تجدید نظرخواهی کیفری کیست؟ بدهیم، باید بگوییم وکیل تجدید نظرخواهی، شخصی است که بعد از صدور حکم توسط دادگاه بدوی، برای دفاع از شما و بازگرداندن رأی در دادگاه حاضر می‌شود. چرا که احتمال می‌رود آرا صادره از طرف دادگاه بدون توجه به دلایل شما بوده و یا قاضی در بررسی پرونده و صدور حکم اشتباهی مرتکب شده است.

به طور کلی اگر احساس کنید که تصمیم نادرستی برای اتخاذ رأی گرفته شده باشد، می‌توانید با مراجعه به یک وکیل تجدید نظرخواهی کیفری، اعتراض خود را نسبت به آرای صادر شده ثبت کنید. یک ویژگی وکیل تجدید نظرخواهی کیفری این است که اجاره نمی‌دهد، دادگاه با صدور رأی اشتباه، مجازات نامناسب و نا به حقی را برای شما در نظر بگیرد.

مواردی که می‌توانید در آن از وکیل تجدید نظرخواهی کیفری کمک بگیرید

با توجه به ماده ۳۴۸ قانون آیین دادرسی مدنی، در موارد خاص و ارائه دلایل قابل قبول می‌توانید با همکاری وکیل، درخواست تجدید نظرخواهی کیفری خود را ثبت کنید. این موارد عبارت‌اند از:

  • زمانی که دادگاه مدعی شود مستندات شما اعتباری ندارد.
  • ادعای دادگاه مبنی بر نبود شهود و شرایطی که ممکن است شاهد با توجه به قانون نداشته باشد.
  • ممکن است تصور کنید قاضی دادگاه به دلایل و مستندات شما توجه کافی نداشته‌است.
  • اثبات شود مرجع قضایی صادر کننده رای و قاضی صلاحیت صدور حکم را ندارند.
  • مشخص شود که صدور حکم با قوانین و موازین شرعی مطابقت نداشته‌است.

ویژگی وکیل تجدید نظرخواهی کیفری

مهلت اعتراض تجدید نظرخواهی کیفری تا چند روز است؟

بسیاری از مراجعه کنندگان به مراجع قضایی درباره مهلت اعتراض تجدید نظرخواهی کیفری سؤال می‌کنند، که در پاسخ آن به آ «باید بگوییم شما در همه شرایط نمی‌توانید در مورد آرا صادره اقدام به تجدید نظرخواهی کنید. مسئله بسیاری مهمی که پس از صدور رأی باید به آن توجه داشته باشید، مهلت اعلام تجدید نظرخواهی است. چرا که اگر از تاریخ مقرر آن بگذرد، دیگر امکان درخواست برای بازگرداندن رأی وجود ندارد، در چنین شرایطی است که رأی صادر شده، قطعی می‌شود.

افرادی که ساکن ایران هستند تا ۲۰ روز پس از صادر شدن رأی و افرادی که خارج از ایران هستند دو ماه پس از صدور حکم می‌توانند به واسطه وکیل تجدید نظرخواهی کیفری، نسبت به آرا اعتراض خود را اعلام کنند. البته ممکن است زمان ثبت درخواست تجدید نظرخواهی کیفری به پایان برسد و بعد از آن شخص بخواهد نسبت به آرا تجدید نظرخواهی کند که البته با مخالفت دادگاه مواجه می‌شود، اما بتواند موجهی به دادگاه ارائه دهد، دادگاه بعد از بررسی‌های خود، اجازه می‌دهد تا شخص در مورد آرا تجدید نظرخواهی کیفری را انجام دهد.

تجدید نظرخواهی با همکاری وکیل چگونه انجام می‌گیرد و چه نتایجی را به همراه دارد؟

وکیل تجدید نظرخواهی کیفری مشاوره‌ها و اطلاعات لازم جهت تغییر رأی دادگاه به شما می‌دهد، تا بتوانید دادخواست تجدید نظر خود را روی برگه مرجع قضایی مورد نظر بنویسید و به دادگاه ارائه کنید؛ بنابراین باید بر اساس ماده ۳۴۱۱، دادخواست تجدید نظرخواهی کیفری خود را با نوشتن:

  • نام و نام خانوادگی و دیگر مشخصات مرتبط با مدارک شناسایی
  • مشخصات و نام و نام خانوادگی و آدرس طرف دیگر دعوی که مورد تجدید نظر خوانده شده
  • ارائه حکم و قراری که به واسطه آن تجدید نظرخواهی کیفری انجام بگیرد.
  • نام شعبه دادگاهی که رای را صادر کرده‌است.
  • ارائه تاریخ دقیق صدور رای
  • ارائه دلایل لازم برای آغاز مراحل تجدید نظرخواهی کیفری

تجدید نظرخواهی با همکاری وکیل چگونه انجام می‌گیرد

با پر کردن فرم درخواست تجدید نظرخواهی کیفری، پرونده شما دوباره توسط قاضی دادگاه مورد ارزیابی و بررسی قرار می‌گیرد. دادگاه در این زمینه تمامی اقدامات مورد نیاز را برای اثبات واقعیت و مشخص کردن رأی درست انجام می‌دهد. سپس دادگاه مدعی می‌شود که دادگاه بدوی تمامی کارشناسی‌های لازم در مورد پرونده را به درستی انجام داده، بنابراین با تأیید عملکرد دادگاه بدوی در مورد پرونده، اقدام به صدور رأی درست می‌کند.

نتیجه‌گیری وکیل تجدید نظرخواهی کیفری کیست؟

آنچه که در اینجا مطرح شد توضیحاتی درباره وظایف وکیل تجدید نظرخواهی کیفری و ویژگی‌های او بود. امیدواریم با مطالعه این متن اطلاعات خوبی را در زمینه حقوق قضایی به‌دست آورده باشید. شما می‌توانید نظرات و سؤالات خود را درباره ویژگی وکیل تجدید نظرخواهی کیفری بیان کنید.

جدیدترین مطالب

ارتباط با ما

info@dromidmoghadasifar.ir

سعادت آباد، میدان کاج، خیابان سرو شرقی، نبش خیابان مجد، پلاک ۳، طبقه۳

فهرست مطلب