وکیل فرجام خواهی کیفری

با دریافت مشاوره تخصصی، بهترین تصمیم را برای پرونده خود بگیرید. دکتر امید مقدسی فر وکیل پایه یک دادگستری، کنار شما خواهد بود تا به حقوق خود آگاه باشید.همین حالا زمان مشاوره خود را تعیین کنید.

ویژگی‌های وکیل فرجام خواهی

به نظر شما وکیل فرجام خواهی کیفری کیست؟ ویژگی‌های وکیل فرجام خواهی کیفری شامل چه چیزهایی می‌شود؟ در اینجا می‌خواهیم درباره وکیل فرجام خواهی کیفری و مسئولیت‌هایی که دارد صحبت کنیم. البته قبل از اینکه اصل موضوع یعنی فرجام خواهی در امور کیفری بپردازیم، ابتدا توضیحاتی را پیرامون ماهیت فرجام خواهی و تعریف فرجام خواهی در قانون به شما خواهیم داد. با ما همراه باشید.

منظور از فرجام خواهی چیست؟

فرجام خواهی در پرونده‌های مختلف تعاریف متفاوتی دارد. هنگامی که دادگاه پرونده‌ای صادر می‌کند، همواره یکی از طرفین، یعنی طرف دعوی و یا شکایت رأی صادر شده را به ضرر خود می‌بیند و اعتراض خود را پیرامون این رأی اعلام می‌کند. او با توجه به رأی صادر شده، مراحل پیگیری و رسیدگی به رأی را آغاز می‌کند تا مراجعه قضایی رأی او را تغییر دهند. اگر شخصی که رأی صادر به ضرر او باشد و درباره شیوه‌های اعتراض نسبت به آرا اطلاعات و آشنایی کافی نداشته باشد، باید وکیل فرجام خواهی مورد نظر خود را انتخاب کند.

قطعاً این سؤال برای شما مطرح می‌شود که وکیل فرجام خواهی کیفری کیست؟ وکیل فرجام خواهی در امور کیفری می‌تواند با مشاوره و راهنمایی کامل شما را در ثبت اعتراض خود نسبت به آراء صادر شده یاری کند و تا پایان مراحل رسیدگی دادگاه به رأی کنار شما باشد.

همان طور که می‌دانید منظور از فرجام در اصطلاح یعنی عاقبت و سرانجام کار. زمانی که شما به عنوان یکی از طرفین دعوی، اعتراض خود را به رأی صادر شده از طرف دادگاه بدوی یا تجدید نظر اعلام می‌کنید، در حقیقت فرآیند اعتراض فرجام خواهی را آغاز کرده‌اید. در این میان دیوان عالی کشور وظیفه دارد تا به اعتراض رای‌های صادر شده، رسیدگی کند.

دیوان عالی کشور با توجه به وظایفی که در این مورد دارد، به بررسی رأی صادره از سوی دادگاه می‌پردازد، او می‌تواند بازرسی کند که آیا دادگاه این رأی را با توجه به موازین شرعی و قوانین تعیین شده، صادر کرده‌است یا خیر، در نتیجه می‌تواند رأی را تأیید و یا نقض کند. البته توجه داشته باشید که اعتراض فرجام خواهی تنها درباره موارد خاص امکان پذیر است و شما نمی‌توانید این اعتراض را در مورد رأی بدوی و یا رأی صادر شده از دادگاه تجدید، اعلام کنید.

وکیل فرجام خواهی کیفری کیست؟

ویژگی‌های وکیل فرجام خواهی کیفری و چگونگی فرجام خواهی در مورد امور کیفری

در پاسخ به سؤال وکیل فرجام خواهی کیفری کیست؟ می‌توان گفت وکیل فرجام خواهی کیفری، در مورد آراء صادره پیرامون جرائم خاص می‌تواند، اطلاعاتی را در اختیار شما بگذارد که شما نسبت به آراء امکان اعتراض اعتراض فرجام خواهی خود را اعلام کنید. منظور از جرائم خاص، یعنی جرائمی که مجازات آن‌ها اعدام، گرفتن عضوی از بدن، حبس دائم و یا تعزیری است.

همچنین خسارات و جنایاتی که به صورت عمدی علیه انسانی انجام شده که مقدار دیه آن یک سوم دیه کامل است، در لیست اعتراض فرجام خواهی قرار می‌گیرند. توجه داشته باشید که آرای صادر شده از سوی دادگاه در مورد جرائم سیاسی و موضوعات مرتبط با آن می‌تواند در زمره اعتراض فرجام خواهی قرار بگیرد.

یکی از ویژگی‌های مهم وکیل فرجام خواهی کیفری این است که تفاوت بین فرجام خواهی در امور کیفری و امور حقوقی را برای شما روشن می‌کند. وکیل فرجام خواهی کیفری به شما می‌گوید که چه تفاوت‌هایی میان رسیدگی فرجام مرتبط با امور کیفری و امور حقوقی وجود دارد. هدف وکیل فرجام خواهی کیفری از اعلام اعتراض فرجام خواهی در مورد آراء صادر شده، تجدید نظر در مورد رأی شما است. به فرآیند تجدید نظرخواهی در مورد جرائم و مجازاتی که به آن اشاره کردیم، فرجام خواهی در امور کیفری گفته می‌شود.

تفاوت فرجام خواهی و تجدید نظر

با توجه به اینکه تفاوتی میان آرا قابل اعتراض فرجام و قابل اعتراض تجدید نظر وجود دارد. در فرجام خواهی، تصمیم‌گیری برای اینکه حق با کدامیک از طرفین است گرفته نمیشود صرفاً رای‌ها تایید یا نقض می‌شوند. اما در تجدید نظرخواهی، موضوعات مورد بررسی قرار می‌گیرند و تصمیم‌گیری درباره حق با کدام طرف است صورت می‌گیرد. همچنین، تفاوت در نوع رای، آن‌ها را از یکدیگر متمایز می‌کند، زیرا رای ممکن است شامل حکم و قرار باشد و یا فقط درباره مسائل دعوی مطرح شده تصمیم گیری کند.

نقش وکیل فرجام خواهی کیفری:

نقش وکیل فرجام خواهی کیفری بسیار حیاتی است و تاثیر مهمی در نتیجه پرونده دارد. وکیل در این مرحله باید مشتری خود را به خوبی درک کرده و حقوق او را به موضوعیت دقیقی پوشانده باشد. وظایف وکیل در این مرحله شامل بررسی مستندات و ادله مربوط به پرونده، آماده‌سازی استدلال‌های حقوقی قوی، و نمایندگی مشتری در دادگاهها و مراجع قضایی می‌باشد. همچنین، وکیل باید به دقت روی اعتبار و صلاحیت ادعاها و شواهد موجود در پرونده توجه کند و با استفاده از مهارت‌های حقوقی و دانش فنی، به نفع مشتری خود تلاش کند.

صفات یک وکیل فرجام خواهی کیفری موفق:

1. داشتن دانش عمیق و تخصص در حوزه حقوق کیفری و فرآیندهای قضایی.
2. توانایی بالای ارتباطات و ارتباط مؤثر با مشتریان و مقامات قضایی.
3. استعداد در تحلیل و بررسی مستندات حقوقی و شواهد مربوط به پرونده‌های کیفری.
4. مهارت در تدوین استدلال‌های قانونی قوی و ارائه آنها به دادگاه.
5. توانایی مذاکره و حل و فصل مسائل در دادگاه به نفع مشتری.
6. صداقت و اخلاق حرفه‌ای در برخورد با مشتریان و حفظ محرمانگی اطلاعات.
7. پشتکار، تعهد و انعطاف پذیری در مواجهه با چالش‌ها و مسائل پیش آمده در طول پرونده‌های قضایی.

وکیل فرجام خواهی کیفری

تصمیم دیوان عالی کشور در مورد فرجام خواهی کیفری

لازم به ذکر است که دیوان عالی کشور، بعد از بررسی و ارزیابی اهداف شما از اعتراض فرجام خواهی، این اختیار را دارد که رأی شما را تأیید و یا نقض کند. پس از آن برای اصلاح رأی و صدور مجدد آن، رأی را به مراجع قضایی صادر کننده انتقال می‌دهد. شما برای اعلام اعتراض فرجام خواهی در مورد جرائم خاص، باید پس از انتخاب وکیل فرجام خواهی کیفری به دادگاه صادر کننده رأی بدوی و یا به دادگاه صادر کننده رأی تجدید نظر مراجعه کنید.

مشاوره وکیل فرجام خواهی کیفری در مورد زمان فرجام خواهی

بعد از صدور رأی شما تا 20 روز مهلت دارید که اعتراض فرجام خواهی خود را اعلام نمایید. البته این مهلت برای افرادی که خارج از کشور زندگی می‌کنند، دو ماه در نظر گرفته شده است.
در اینجا درباره وکیل فرجام خواهی و روند رسیدگی به رای‌های بدوی و تجدید نظر توضیحاتی را که به شما ارائه کردیم. شما باید توجه داشته باشید که برخی از رای‌های صادر در مورد جرائم خاص، قابل فرجامی نیستند، اما می‌توانید برای کسب اطمینان از قابل فرجامی بودن رأی در پرونده خود و کسب اطلاعات بیشتر در مورد جهات و مدارک لازم در اعتراض فرجام خواهی با وکیل کیفری خود مشورت کنید.

جدیدترین مطالب

ارتباط با ما

info@dromidmoghadasifar.ir

سعادت آباد، میدان کاج، خیابان سرو شرقی، نبش خیابان مجد، پلاک ۳، طبقه۳

فهرست مطلب